ÅRETS JULEGAVE! LIL KOMMER MED NY JUBILEUMSBOK!

Postet av Lillesand IL den 27. Nov 2020

I forbindelse med at LIL feiret sitt 100-årsjubileum i 2019 ble det skrevet en rekke artikler som ble publisert i Lillesands-Posten.
Med utgangspunkt i disse artiklene samt mye stoff i tillegg, er det nå klart for utgivelse av bok som er ment å gi glimt fra LILs 100-årige historie.
Det er ikke en komplett historiebok, men vil forhåpentligvis gi en oversikt over de viktigste hendelsene i LILs historie.
Avisartiklene ble skrevet av Carl Jon Hansen og det er også han som har skrevet resten av artiklene. I tillegg har Jørgen Bakkemoen skrevet om A-lagsfotballen i LIL.
Det er mange bilder med i boken og mange store og små vil nok kjenne seg igjen.
Boken vil bli solgt på Lillesand Senter, Matkroken Lillesand og i Lillesands Sparebank.
Det vil også bli salgsstand i forbindelse med Lørdagsløpet.
Salgstidspunkter kommer senere men slik det ser ut nå blir første salgsdag lørdag 12. desember.
Pris for boken er kr. 300 og 250 pr. stk. ved kjøp av 3 bøker eller fler.


Macron Pop-up store på Sørlandsenteret

Postet av Lillesand IL den 20. Nov 2020

Macron har åpnet en egen pop-up butikk på Sørlandssenteret. I første omgang blir det ut januar men de ser på muligheten for å bli der permanent. LIL kolleksjonen er utstilt her og bestillinger kan gjennomføres direkte i butikk. Alle medlemmer i LIL har 30% rabatt på hele butikken og pakkeprisen er fortsatt gjeldende ut desember. Macron butikken ligger i andre etasje over vinmonopolet.

https://www.facebook.com/macronstorekristiansand/posts/3511300335625046





Reservasjon av møterom i Holta

Postet av Lillesand IL den 5. Nov 2020

Vi gjør oppmerksom på at fom mandag 9. november er det kun tillatt med maks 20 personer i møterommene i Holta. Dette på grunn av koronasituasjonen.