Covid 19 situasjonen i LIL, nye retningslinjer fra 20. januar

Postet av Lillesand IL den 18. Jan 2021

Nye retningslinjer gjeldende fra 20. januar kan barn og ungdom trene som normalt ute og inne, også i kontaktidretter. Kamper, cuper og stevner kan fortsatt ikke gjennomføres. 


0 Kommentar

Covid 19 situasjonen i LIL

Postet av Lillesand IL den 4. Jan 2021

I tråd med anbefalinger fra Norges Idrettsforbund stanser Lillesand IL all innendørsidrett til etter 18. januar. I tillegg anbefaler vi kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke skal gjennomføres i denne perioden. 

Det er innafor å spille frisbeegolf, samt å trene fotballøvelser (ikke kamp), gjennomføre løpetrening/kondis-trening, eller annen form for fysisktrening utendørs, så lenge man overholder en  meters reglene. 

Vi tør oppfordre til at dere som driver med innendørsaktiviteter legger opp til utendørstrening (fysisk/kondis/annet) enten som lag eller som egentrening. Samt at fotballen legger opp til alternative treninger iht til retningslinjer.


0 Kommentar

Møter og utleie i Holta idrettshus

Postet av Lillesand IL den 3. Jan 2021

Vi gjør oppmerksom på at all utleie og arrangementer i Holta er stengt. Interne møter kan gjennomføres med inntil 10 personer. Dette varer frem til ny informasjon foreligger


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline