Julegavetips

Postet av Lillesand IL den 29. Nov 20210 Kommentar

Valgkomiteen etterlysning!

Postet av Lillesand IL den 26. Nov 2021

Kjenner du noen eller har du selv lyst til å gjøre en jobb for LIL? Valgkomiteen ønsker kandidatforslag til LIL-styretForslag sendes til valgkomiteen v/June Fylkesnes (jfylkesnes@hotmail.com) innen 5/12 0 Kommentar

Crawl kurs for voksne

Postet av Lillesand IL den 8. Nov 2021

Lillesand Idrettslag Svømmegruppe har nå åpnet for påmelding til voksen crawl kurs på tryggivann.no. Dette er et kurs for deg som kan litt crawl, men som har lyst å lære mer teknikk!

Klikk på bildet under for å komme

direkte til påmeldingsiden:0 Kommentar

Informasjonsmøte - håndball for 1. klassingene (jenter/gutter 6 år)

Postet av Lillesand IL den 3. Nov 2021

Håndballgruppa i LIL inviterer foreldre som har 1. klassinger som vil begynne på håndball, til et informasjonsmøte i Møglestuhallen tirsdag 9. november kl. 1900.

I møtet vil dere få en kort orientering om håndballgruppa, håndballstyret og om treningsaktiviteten vår. Se også informasjon om gruppa på lillesandil.no.

Aktiviteten i håndballgruppa er i all hovedsak foreldrestyrt. For å få kastet i gang et nytt J/G-6-lag er vi derfor avhengige av at foreldre kan stille opp som trenere og i lagsapparatet. Håndballstyret og sportslig utvalg hjelper til med alt annet. Treningstidene for 6-åringene vil være mandager 17-18. 

Vel møtt til informasjonsmøte i Møglestuhallen tirsdag 9. november kl. 1900. 

Hilsen styret i håndballgruppa


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline