LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 12. OKTOBER

Postet av Lillesand - Fotball den 27. Okt 2020

Nye endringer fra og med 12. oktober er i tråd med den trinnvise åpningen av breddeidretten fra myndighetene. Det handlet særskilt om åpning for at spillere over 20 år kan trene med kontakt. Dette gjelder for kvinner på alle nivåer og for menn ned til nivå 4. Det er ikke åpnet for kontakttrening for 4. divisjon herrer og lavere nivå. Det totale antall personer utendørs på fotballanlegget samtidig, skal ikke overstige 600 stk.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 12. oktober.pdf


0 Kommentar

Keeperskole i Holta

Postet av Lillesand - Fotball den 4. Okt 2020

Fredag og lørdag fikk 12 unge målvakter fra Lillesand, Birkenes og Høvåg timesvis med ekstratrening på keeperskole i Holta, ledet av Lillesand Fotballs keeperutvikler Jon Andreassen og flere andre trenere fra Lillesand Fotball. Tilbudet var gratis for jenter og gutter mellom 11 og 16 år som har litt erfaring fra keeperrollen og som står i mål på sitt lag.

Keeperne fikk blant annet testet sin reaksjonsevne gjennom flere ulike øvelser, fikk innføring i fallteknikk, sideforflytning og mottak, og var også innom artige konkurranser relatert til keeperrollen. Etter én økt fredag kveld og to treninger lørdag, var det en fornøyd gjeng som dro hjem etter å ha spist pizza og sett Erling Braut Haaland storspille på storskjerm i klubbhuset.


0 Kommentar

AKSJON POLITIATTEST – FRIST 18. OKTOBER

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Okt 2020

Lillesand fotball gjennomfører aksjonen i uke 41-42, for å sikre at alle som skal ha politiattest, har forevist den for leder av fotballen og at dette blir registrert i Klubbadmin. Alle som har en rolle i klubben som medfører kontakt med barn, skal ha politiattest. Enkelt sagt betyr dette alle roller i klubben, utover spiller og foreldre. Lurer du på noe rundt dette, eller om du trenger politiattest? Kontakt leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem, på e-post: leder.fotball@lillesandil.no eller tlf: 99377569.

 SLIK GÅR DU FRAM

Send e-post til leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem: leder.fotball@lillesandil.no, hvor du forteller hvilken rolle du har. Dette må godkjennes av leder og du mottar så en skriftlig bekreftelse som PDF-fil. Denne må du legge ved den elektroniske søknaden til politiet. Det er bare du som kan søke om politiattest for deg selv, og du må logge deg på med ID: https://www.politiet.no/tjenester/politiattest/politiattest-sok-pa-nett/

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest. Ordningen omfatter både ansatte og frivillige over 15 år, og gjelder uansett om personen får lønn for oppgavene som utføres eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming.

Les mer om politiattest her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest/


0 Kommentar

G08 og J08 lagde cup for Ali

Postet av Lillesand - Fotball den 16. Sep 2020

G2008 og J2008 arrangerte AliCup 12/9. Blandede gutte-/jentelag på 2008-kullet koste seg i fint vær og med Lillesand Fotballs nye, kule 3v3-baner. Cupen ble sponset av Joffenfondet, og mat ble levert fra Coop, Rema, Meny og Bakehuset.

Navnet på cupen viser til Ali Hatoum, tidligere spiller på G2008. Ali og familien ble i mars 2019 sendt fra Lillesand til Beirut i Libanon, og ble sterkt berørt av eksplosjonen i byen nylig. Forholdene i Beirut er nå svært vanskelige.

Alt overskudd fra AliCup blir derfor donert til innsamlingsaksjonen for Ali Hatoums familie. Som du kan lese mer om her. 
0 Kommentar

TINE FOTBALLSKOLE ER AVLYST!

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Aug 2020

Det er med tungt hjerte at vi nå har tatt beslutningen om å avlyse helgas arrangement, 21.-23. august, på grunn av regnvær og hensyn til smittevern.
Værprognosene for kommende helg har vært usikre og variert fra dag til dag. For å kunne overholde de fastsatte smitteverntiltakene for arrangementet var fotballskolen avhengig av oppholdsvær.
Tidligere år har vi kunnet benytte gymsaler, idrettshaller og klubbhuset til bespisning, alternative aktiviteter og tørre pauser i mye regn. Med 160 barn i Holta en hel helg, blir dette vanskelig å gjennomføre med det været som er meldt. Målet med Tine Fotballskole er å gi barneskolebarn, og spesielt de minste, et positivt møte med fotballen.
Det er leit å avlyse når vi vet det er mange barn som har gledet seg til dette, men en helhetsvurdering gjør at vi tenker dette er det beste i dagens situasjon. Smittevern må prioriteres høyt i disse dager.
Alle påmeldte spillere vil få tilbakeført innbetalt beløp. 
Det planlagte trenerkurset i tilknytning til fotballskolen blir også avlyst.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline