Regjeringen gjenåpner barne- og ungdomsidretten fra 1. august

Postet av Lillesand - Fotball den 1. Aug 2020

Smittesituasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser, skriver regjeringen i en pressemelding.

Regjeringen gjenåpner barne- og ungdomsidretten fra 1. august0 Kommentar

LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 8. JULI

Postet av Lillesand - Fotball den 8. Jul 2020

Fra 8. juli åpner vi for bruk av garderobene. Renholdet er forsterket, men alle som benytter garderobene må bidra til å holde det rent og ryddig og koste over garderoben før de forlater. Det gjelder fortsatt 1 meters avstand, også når man bruker garderobene.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 8. juli.pdf


0 Kommentar

SMITTEVERNTILTAK: TIPS FOR JEVNLIG RENHOLD AV UTSTYR

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Jun 2020

Fra 1. juni er det åpnet for kontakttrening i barne og ungdomsfotballen. Det er fortsatt krav om jevnlig renhold av baller og utstyr. En grei og effektiv måte å løse dette på er å ha med en sprayflaske med såpevann og en klut. Legg ballene på bakken. Spray såpevann på hver ball, mens du roterer ballen, slik at alle sider blir fuktet. Tørk over ballene med kluten. Gjør det samme med kjegler og annet utstyr. -Så er alt klart til ny aktivitet.
Husk gode rutiner for håndhygiene. Sprayflasken kan også brukes til effektiv håndvask for spillerne!

0 Kommentar

TINE Fotballskole i Lillesand, 21.-23. august 2020

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Lillesand fotball bekrefter at det blir TINE Fotballskole på Lillesand stadion, Holta, 21.-23. august 2020. Gjeldende smittevernregler følges, noe som medfører at arrangementet kan være for maks 200 personer, inkl. deltakere og arrangørstab. Mer informasjon om arrangementet og påmelding kommer.


0 Kommentar

LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 5. JUNI

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Fra 1. juni åpnet koronavettreglene blant annet opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen. Det er behov for noen presiseringer av disse reglene. Dette går på gruppeinndelingen, der endringer av faste grupper hvor det kjempes om ball kan gjennomføres etter et opphold i aktivitet på minst to dager.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 5. juni.pdf0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline