SMITTEVERNTILTAK: TIPS FOR JEVNLIG RENHOLD AV UTSTYR

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Jun 2020

Fra 1. juni er det åpnet for kontakttrening i barne og ungdomsfotballen. Det er fortsatt krav om jevnlig renhold av baller og utstyr. En grei og effektiv måte å løse dette på er å ha med en sprayflaske med såpevann og en klut. Legg ballene på bakken. Spray såpevann på hver ball, mens du roterer ballen, slik at alle sider blir fuktet. Tørk over ballene med kluten. Gjør det samme med kjegler og annet utstyr. -Så er alt klart til ny aktivitet.
Husk gode rutiner for håndhygiene. Sprayflasken kan også brukes til effektiv håndvask for spillerne!


TINE Fotballskole i Lillesand, 21.-23. august 2020

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Lillesand fotball bekrefter at det blir TINE Fotballskole på Lillesand stadion, Holta, 21.-23. august 2020. Gjeldende smittevernregler følges, noe som medfører at arrangementet kan være for maks 200 personer, inkl. deltakere og arrangørstab. Mer informasjon om arrangementet og påmelding kommer.



LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 5. JUNI

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Fra 1. juni åpnet koronavettreglene blant annet opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen. Det er behov for noen presiseringer av disse reglene. Dette går på gruppeinndelingen, der endringer av faste grupper hvor det kjempes om ball kan gjennomføres etter et opphold i aktivitet på minst to dager.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 5. juni.pdf




LILLESAND FOTBALL - RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 1. JUNI

Postet av Lillesand - Fotball den 2. Jun 2020

Det er nå blant annet åpnet opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen fra 1. juni. Forutsetningen er at aktiviteten skjer i tråd med NFFs Koronavettregler og klubbens Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr.1. juni.pdf