Påmelding turngruppa


I tillegg til grunnavgiften til LIL koster aktivitetene i Turnforeningen følgende:

Barneidrett opp til og med 5 år kr. 200,-

Barn mellom 6-12 år:           kr. 200,- pr aktivitet

Barn fra 13 år og oppover: kr.500,- pr aktivitet

På noen partier kan det være venteliste og dere vil da bli kontaktet når det blir ledig plass.

Hva koster det å ha barn i LIL Turn?

Noe penger og noe innsats. Vi har lav kontingent, og er derfor avhengig av hjelp til en del oppgaver. Alle har et ansvar for å trå til for å løse oppgavene som må gjøres gjennom året, slik at barna får et godt tilbud i LIL Turn.

Styret vil forsøke å holde oversikt over hvem som bidrar, slik at oppgavene som skal løses i løpet av et «Turn-år», blir fordelt på alle, og ikke bare noen få. På foreldremøtet, kan man etter «Først til mølla» prinsippet sette seg opp på oppgaver man ønsker å bidra med. Det er ting for enhver smak. Der vi mangler personer, vi dette bli fordelt etter beste evne.

Advarsel: Det er en viss risiko for at det er trivelig å være med på dette, og at man blir sittende igjen med gode minner ;-)

Oppgaver man har satt seg opp på eller er tildelt, har man selv ansvar for bytte bort, dersom man ikke kan bidra!Dette er et viktig prinsipp vi kommer til å følge.

En stor takk til dere som står på gang etter gang, når det er oppgaver som skal løses!! Tusen Takk!!


PS: PGA SMITTEVERN .Kan noen av gruppene ha inntaksstop. Men meld på barnet og last ned Spond så vil vi legge de inn så snart det er ledig. 

Til Påmeldingsskjema

Levert av IdrettenOnline