Kamprapport: Lillesand Fotball - Øyestad

Postet av Lillesand Fotball - Menn Senior den 11. Sep 2019

Lillesand Fotball tok en solid revansje mot Øyestad, i regnværet i Holta mandag kveld, og banket de rødstripete 5-0. Etter en rufsete kamp, og et ufortjent 1-2 tap på bortebane i begynnelsen av mai, var Lillesand-gjengen påskrudd og tent denne gangen. Garderobepraten var enkel, med 5 kamper igjen var alt annet enn seier helt uaktuelt. 

Lillesand har ikke avgitt poeng i Holta denne sesongen, og med seier ville laget ha skikkelig los på toppkamp resten av sesongen. Kampen startet med mye godt spill og bra press fra Lillesand, og etter 20 minutter slo Shun Phat Nham en lang crosser, keeper ropte "KEEPER" men Nicolai Aas ga seg ikke i duellen og satte 1-0. 13 minutter senere kombinerte Nico med Kjetil M. Esperaas, som med en glimrende "2-foter" økte til 2-0. En balansert gjeng konstaterte at "dette går veien" i pausen, og sammen med regnet, øste Lillesand på de siste 45. 3-0 kom etter ny kombinasjon Kjetil/Nico, hvor sistnevnte scoret sitt andre. Etter 70 minutter raidet Nico ned på venstrekanten, dro seg forbi alt og alle, la inn til Kjetil som skled inn sitt andre for dagen, 4-0. Samarbeidet stemmer bra om dagen, og Lillesand dominerte alle lagdeler denne kampen, fra keeperveteran Raymond Thomassen, via forsvarsrekka som er bunnsolid, en kreativ midtbane og altså en aggressiv spissduo. 

Dessverre røyk en oppofrende Stian Berntsenut etter 2 gule, og røde-Stian må da stå over neste kamp. Det blir et savn, men vi har gode erstattere. Helt til slutt fastsatte altså unge Schanke sluttresultatet til 5-0, etter at Nico ble "slaktet" på vei gjennom hele Øyestad. Helt uten fiks-fakserier og nøling, banket han ballen nede i hjørnet. Alle var enige om at dette var kampens øyeblikk og prestasjon. Dette var 3. strake seier denne høsten, 14-3 i målforskjell, og vi kan trygt konstatere at lag og spill er i ferd med å sette seg skikkelig. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.