Lørdagsløpet

Postet av Lillesand IL den 25. Apr 2020

Lillesand Idrettslag har mottatt flere henvendelser angående lørdagsløpet. Dette ble avlyst fra og med fredag 13.mars 2020 og har vært avlyst siden da. Vi i idrettslaget vet ennå ikke når løpet kan starte opp igjen. Vi er gjort kjent med at noen går lørdagsløpet i privat regi, og at de som går skriver seg på en deltakerliste. Idrettslaget vil presisere at disse listene som er laget etter at

lørdagsløpet ble stanset, vil ikke bli gjort gjeldende når årets opptelling av deltakelse skal gjøres. Hva folk gjør i privat regi kan ikke Idrettslaget legge seg bort i. Men det er viktig for oss å gjøre det helt klart at Idrettslaget kommer ikke til å ta inn disse listene når lørdagsløpet blir lovlig å starte opp igjen.

Når Lørdagsløpet starter opp igjen, så vil kravet til å bli med i trekning av hovedpremie være at man har deltatt prosentvis like mange ganger som om løpet var gjennomført gjennom et helt år. Eksempel: hvis løpet er arrangert i seks måneder av 2020, trenger du å ha gått 12 ganger for å være med i trekningen av hovedpremien.

Vi gjentar at listene som har blitt ført etter 13.mars og frem til løpet er lovlig å arrangere igjen, ikke telles med. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.