Lillesandspillet

Postet av Lillesand IL den 26. Nov 2023

Lillesandspillet - støtte Lillesand Idrettslag - begrenset opplag - årets julegave 🎅🎄🎁


Dette er en lokal variant av Monopol

Kjøp og selg aksjer i Lillesands Sparebank, SG Armaturen, Jens Eide, Gitmark med mange flere av våre lokale støttespillere.

Macron tilbud

Postet av Lillesand IL den 20. Nov 2023
Macron Kampanje

Postet av Lillesand IL den 2. Nov 2023

Klikk her for å komme til kampanjesidene

https://www.macronstore.no/kampanje
Rapport fra junior VM snowboard

Postet av Lillesand IL den 5. Sep 2023

Fabian Hertzberg, fra Lillesand Idrettslag, gjorde en god figur i Junior VM, og ble nest beste nordmann i både Slopestyle og Big Air, som ble arrangert i Cardrona Alpine Resort på New Zealand. Han var den yngste deltakeren fra Norge.

Slopestyle:
Her var det en course med store elementer og hopp. Et litt annerledes set-up enn det vi er vant med i Europa. Coursen startet med to rail-elementer, og gikk deretter over i 4 hopp elementer. Det vil si at man måtte ha 4 forskjellige hopp rotasjoner. Det er en rotasjon mer enn det de er vant til her hjemme.
Dette løste Fabian på en god måte ved å bruke treningsdagene flittig, slik at han fikk «sydd» sammen runnet sitt. Hoppene i slopestyle var vesentlig større enn det man er vant til, dette var en World Cup løype for seniorer.
Fabian kom på en glimrende 13. plass i sitt heat og 28. plass totalt i konkurransen, hvor det var med World Cup kjørere, Europacupkjørere, verdensmestere (for seniorklassen), X-games og Dew tour kjørere.  Han havnet som nest beste norske av totalt 6 norske kjørere.
Big Air:
Big Air hoppet var også stort som i senior World Cup. Her måtte man gjøre hele jobben selv, siden det var veldig lite kick i hoppet. Man fløy langt og relativt høyt. I første hopp lander Fabian et nytt triks som han har fått trent inn i løpet av de dagene vi har vært her nede. Han landet en «Backside dub» (dobbel)12 i første run. I andre run landet han en ny 12´r. Dette førte til en 15. plass og 31. plass totalt, igjen nestnest blant de norske kjørerne. Et bra resultat i en heftig konkurranse med verdens beste snowboardere på start.
Totalt sett mener Team Hertzberg turen vært et lærerikt og veldig bra møte med verdenseliten i snowboard. Fabian har levert som nest beste norske kjører i begge konkurransene, og kun noen få poeng bak. Han puster virkelig de beste i Norge i nakken, selv om de er både 2 og 3 år eldre. Det har også vært veldig bra for Fabian å få matchet seg mot verdenstoppen. Dette er bare begynnelsen, og Fabian sitt første møte med VM.
Team Hertzberg er svært takknemlige for støtten fra Lillesand Idrettslag, og selvfølgelig fra LIL sin hovedsponsor Lillesands Sparebank 

Videoen er Big Air konkurransen.

Olasheiløpet 2023 Påmelding

Postet av Lillesand IL den 8. Aug 2023

Påmelding til årets løp er klart og ligger her

https://www.webscorer.com/register?raceid=311678
Norway Cup over for Lillesand J-15

Postet av Lillesand IL den 3. Aug 2023

Lillesand J15 begynte cupen med et 6-0 tap mot et veldig bra Bryne lag. Lillesand fikk en spiller utvist, noe som ikke gjorde det enklere. Utvisningen var riktig dømt, men Lillesandspilleren hadde ikke andre valg for å stoppe en klar målsjanse. 

I neste kamp mot Træff, gikk LIL-jentene ut i 100. Og fikk full pott. Kanskje årsbeste kamp, ga 2-0 seier og topp humør på banene og blant en stor heiagjeng. Det var Ida Gunnufsen som scoret begge målene, det første på straffe og det siste med en flott heading. 

Siste kamp i puljespillet var mot Austrheim IL. Jentene fortsatte å storspille. Kampen begynte jevnt, men Lillesand fikk overtaket etterhvert. Kampen endte 4-0 etter ekte hattrick av Vitoria Dahl og et kanonskudd fra 25 meter av Amalie Mollestad.

Gleden var stor over å være videre i A-sluttspillet.

Lillesand møtte Førde i 32-dels finalen. Kampen begynte jevn og begge lag hadde sin sjanser. Førde leder 1-0 til pause. Lillesand legger om til en enda mer offensiv spillestil i 2. omgang. LIL skaper store sjanser. Størst er en flott heading av Jessica Dinh som går like utenfor, dessverre straffet LIL sin offensive satsning seg og Førde kontrer inn både 2-0 og 3-0. Det Lillesand skal ta med seg er at de har ballen mest og spiller seg til store sjanser, de ga aldri opp. 

Det var et tøft tap for Lillesandsjentene som det tok noe tid å komme over.

I dag venter oppgaven som heiagjeng for Lillesand J16 i 8-delsfinalen.


Bak f.v. Tiril Mikkelsen, Ida Gunnufsen, Astrid Iversen, Tone Davidsen, Sigrid Aslaksen, Ingrid Engemyr, Marie Olsen, Amalie Mollestad og Mathea Skopen

Foran f.v. Jasmine Marley, Emilie Hunemo, Jessica Dinh, Henny Paulsen, Hedda Haugen, Mina Hama, Viktoria Dahl og Eline Løland.
Videre i Norway Cup

Postet av Lillesand IL den 2. Aug 2023

Lillesand stiller med to jentelag på Norway Cup i år. Etter innledende runder er begge lag videre til A-sluttspillet.

J-15 begynte cupen mot et knall godt Bryne lag. Det ble 6-0 tap. Men jentene reiste seg og tok to flott seiere i de neste kampene og det holdt til 2. plass i pulja. I dag spilles det 32-delsfinal.


J-16 vant sin første kamp 2-0 mot Langevåg/Sula, så ble det 0-0 mot Harding IL, dette var en kamp som LIL styrte, men klarte ikke å score til tross for utallige sjangser. I siste puljekamp mot et godt lag fra Røa ble det 2-0 seier. Det holdt til puljeseier og direkte kvalifisert til 8-delsfinale. 

Den går torsdag kl. 1600.


Innlegg fra Tor Berthelsen 

Bli med på sentrumsløp i Lillesand 15. juli

Postet av Lillesand IL den 12. Jun 2023

Dream Challenge er et løp der alle midlene går til skoleungdom i det sørlige Afrika. Løpet er for alle som ønsker å støtte unge menneskers rett til skolegang og bidra til at de kommer nærmere drømmen om et bedre liv. Det er den ideelle organisasjonen Star for Life som står bak arrangementet og Lillesands Sparebank er stolt hovedsponsor og Lillesand Idresslag er med arrangør.


Velg mellom å løpe 5 eller 10km i og rundt Lillesand.

Dream Challenge går av stabelen i Lillesand lørdag 15. juli - meld deg på her:

 Løpetrening

Postet av Lillesand IL den 5. Jun 2023

Løpetrening med fokus på løpsteknikk og treningstyper

 

Vi forventer nå at den nye løpebanen i Holta vil stå klar til onsdag 7/juni

 

Friidrettsgruppa i Lillesand IL drar i gang løpetrening på den nye løpebanen i Holta, dette er et tilbud til ungdom og voksne 13 år eller eldre.

 

Dette er et prøveprosjekt med tre treninger i løpet av juni.

 

  • Torsdag 8. juni kl 1900 – 2000
  • Torsdag 15. juni kl 1900 - 2000 
  • Torsdag 22. juni kl 1900 - 2000 

   

Torbjørn Thorland og Carl John Hansen vil ha ansvaret for treningene. Alle kjenner Carl John, men Torbjørn er det få som kjenner. Han har masse erfaring som friidrettstrener, med mellomdistanseløping som spesialitet.

 

På disse tre treningen legges det opp til introduksjon og fokus på løpsteknikk på bane, treningstyper og styrketrening.

 

Det forventes at de som stiller løper jevnlig. 

 

Du trenger ikke å være medlem av Lillesand IL for å delta på dette prøvetilbudet.  Alle er hjertelig velkomne.

Påmelding Skifjelløpet 2023

Postet av Lillesand IL den 4. Mai 2023

Nå kan du forhåndspåmelde deg til Skifjellløpet 16 mai. Det gjør du her:

https://www.webscorer.com/register?raceid=313489

Betaling skjer ved oppmøte som vanlig, du kan lese mer om Skifjelløpet her:

Skifjell-løpet (lillesandil.no)


Olasheikomiteen
Høydepunkter fra årsmøte 2023

Postet av Lillesand IL den 30. Mar 2023

 Onsdag 29. mars ble årsmøtet for Lillesand IL avholdt. Det var et godt oppmøte, med et trettitalls medlemmer og andre interessenter.

   

Høydepunkter:

  1. Teddy Moen mottok prisen som æresmedlem i LIL for hans iherdige arbeid både lokalt og nasjonalt for idretten generelt, men fotballen spesielt. En veldig fortjent prismottaker, som trosset sykdom og stilt opp på årsmøtet.
  2. Lillesands Sparebank overrakk årets sponsorsjekk på kroner 850.000,- Lillesand IL hadde ikke være det samme uten. TUSEN TAKK!
  3. Årsregnskapet viste en omsetning på 5 millioner kroner, noe som er rekord for LIL, og viser hvilken stor aktivitet vi klarer å skape i sammen. Vi hadde et lite og ubetydelig underskudd. Økonomien må sies å være solid, det sammen er driften ute i gruppene. I motsetning til tilsvarende klubber bruker LIL svært lite på administrasjon , 95%+ går rett til gruppene for å skape det aktivitetsnivået vi har.
  4. Årskontingenten og treningsavgiftene ble holdt på samme nivå som de tre siste årene. LIL ligger svært lavt sammenliknet mot tilsvarende klubber. LIL hiver seg ikke på inflasjonsbølgen.
  5. Sponsorinntekter, eller manglende sådanne, gikk som en rødtråd gjennom flere saker. Så selv om vi har en god og sunn økonomi trenger vi større inntekter på sponsorsiden. Det ble påpekt av kontrollkomiteen, Lillesand Sparebank og til slutt årsmøte selv. Så her er en jobb å gjøre for oss i LIL.
  6. Det ble foretatt valg og Tor Berthelsen ble enstemmig valgt til leder for 10. året på rad. Da er han den lengst sittende leder i LIL’s historie. Ut over Tor, vil hovedstyret bestå av: Tina Sofie Norli-Larsen, Christer Anderson, Kåre Ivar Ohrvik, Turid Glamsland, Sonja Nakken Repstad, Terje Legreid, Eli Voje Aslaksen, Rune Stiansen, Carl John Hansen, Karsten Olsen, Kjetil Wesøy, Notto Høiland og Hans Petter Gjertsen.Klar for årsmøte i LIL 2023

Postet av Lillesand IL den 22. Mar 2023

Velkommen onsdag 29. mars kl 19 i Holta!

Årsmøtedokumenter ligger her:

https://www.lillesandil.no/storage/files?uid=1101602001&pfi=73770

Vi ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte den 29. mars i Klubbhuset i Holta.
Sentrumsløp i Lillesand

Postet av Lillesand IL den 22. Mar 2023

Lillesand IL støtter opp om innsamlingsløpet Dream Challenge. Løpet går av stabelen lørdag 15. juli 2023. 

I år er det en ny 10 km (start kl. 13:00) og ny 5 km (start kl. 13:15) mer sentrumsnært. Start og mål i Rådhusparken. Du kan også bli med i støtteapparat og heiagjeng.

Påmeldingslenke kommer senere 🙂


Dream Challenge er et innsamlingsløp der alle midler går til Star for Lifes arbeide med ungdom ved våre tre skoler i Sør-Afrika. Lillesand Sparebank er hovedsponsor av løpet.


Lenke: Innsamlingsløpet Dream Challenge | Facebook
Lillesands Sparebank arrangerer Vårryddedagen

Postet av Lillesand IL den 10. Mar 2023

Vår hovedsponsor Lillesands Sparebank arrangerer Vårryddedagen lørdag 18. mars, kl. 10:00-14:00.

Vårryddedagen er en nasjonal ryddedugnad i regi av Hold Norge Rent og bidrar hvert år til å fjerne store mengder søppel fra norsk natur.

 

Mer info på nettsider: https://lillesands-sparebank.no/nyheter/varryddedagen-2023/

Link til arrangementet på Facebook: https://fb.me/e/VqxeiY2m

 

Et bilde som inneholder tekst 
Automatisk generert beskrivelse
Årsmøte 2023

Postet av Lillesand IL den 22. Feb 2023
Olasheiløpet 2023

Postet av Lillesand IL den 30. Jan 2023

Årets Olasheiløp går av stabelen lørdag 2. september!

Påmelding Olashei 2023