Høydepunkter fra årsmøte 2023

Postet av Lillesand IL den 30. Mar 2023

 Onsdag 29. mars ble årsmøtet for Lillesand IL avholdt. Det var et godt oppmøte, med et trettitalls medlemmer og andre interessenter.

   

Høydepunkter:

  1. Teddy Moen mottok prisen som æresmedlem i LIL for hans iherdige arbeid både lokalt og nasjonalt for idretten generelt, men fotballen spesielt. En veldig fortjent prismottaker, som trosset sykdom og stilt opp på årsmøtet.
  2. Lillesands Sparebank overrakk årets sponsorsjekk på kroner 850.000,- Lillesand IL hadde ikke være det samme uten. TUSEN TAKK!
  3. Årsregnskapet viste en omsetning på 5 millioner kroner, noe som er rekord for LIL, og viser hvilken stor aktivitet vi klarer å skape i sammen. Vi hadde et lite og ubetydelig underskudd. Økonomien må sies å være solid, det sammen er driften ute i gruppene. I motsetning til tilsvarende klubber bruker LIL svært lite på administrasjon , 95%+ går rett til gruppene for å skape det aktivitetsnivået vi har.
  4. Årskontingenten og treningsavgiftene ble holdt på samme nivå som de tre siste årene. LIL ligger svært lavt sammenliknet mot tilsvarende klubber. LIL hiver seg ikke på inflasjonsbølgen.
  5. Sponsorinntekter, eller manglende sådanne, gikk som en rødtråd gjennom flere saker. Så selv om vi har en god og sunn økonomi trenger vi større inntekter på sponsorsiden. Det ble påpekt av kontrollkomiteen, Lillesand Sparebank og til slutt årsmøte selv. Så her er en jobb å gjøre for oss i LIL.
  6. Det ble foretatt valg og Tor Berthelsen ble enstemmig valgt til leder for 10. året på rad. Da er han den lengst sittende leder i LIL’s historie. Ut over Tor, vil hovedstyret bestå av: Tina Sofie Norli-Larsen, Christer Anderson, Kåre Ivar Ohrvik, Turid Glamsland, Sonja Nakken Repstad, Terje Legreid, Eli Voje Aslaksen, Rune Stiansen, Carl John Hansen, Karsten Olsen, Kjetil Wesøy, Notto Høiland og Hans Petter Gjertsen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.