Nytt skirenn i Holta til onsdag

Postet av Lillesand IL den 29. Jan 2024

Vi planlegger for nok et skirenn til Onsdag 31. januar. De minker på snøen, men ikke mer enn at vi kan bruke en sørlandsskuffe noen minutter så skal det være klart. Ellers som før, påmelding fra kl 17:00 og start fra kl 18:00. Alle vel møtt..
Skirenn i Holta med deltakerliste

Postet av Lillesand IL den 25. Jan 2024

Årets første skirenn ble avviklet i kveld med full måne og flere plussgrader !!

Bra med deltaker og publikum, og nok vafler og pølser. Deltaker lister og resultater finner du her,Deltakere skikarusell 24.januar 2024

Hva som skjer med videre med løypene er veldig avhengig av været fremover, snøen har smeltet veldig, følg med på Lils sider utover.
Skirenn i Holta

Postet av Lillesand IL den 22. Jan 2024

Skirenn til Onsdag 24. Januar med påmelding fra kl 17,00 og med første start kl 18,00. Tre klasser opp til 6 år går en liten runde rundt friidrettsbanen ca 350m og klasse 7-9 går en liten sløyfe ekstra med en liten oppoverbakke og renner ned i lysløypa bak ballbingen ca 500m. Fra 10 år og oppover blir det tre runder i samme trassen som før. Det koster 30,- pr barn og vi bruker vipps og kontanter. Det er gratis saft til alle og muligheter for kjøp av vafler og pølser og kaffe til de voksne. Det blir medalje til alle og vel møtt.

Det er utfordring med parkering så vi håper at en del kan parkere ved skolen like før man kjører inn til stadion.

Notto
Løypemelding 19. januar fra Notto

Postet av Lillesand IL den 19. Jan 2024

Har i ettermiddag kveld kjørt opp nye spor rundt Olashei med bra resultat, må vel kanskje si at det er det flotteste vi har hatt. Nå kan det være siste mulighet for en stund, så det bare å raske på i morgen. Har også kjørt syketransport etter benbrudd i Omar løype i ettermiddag, så det er lurt å være forsiktig !!
Føremelding Holta 17. januar fra Notto

Postet av Lillesand IL den 17. Jan 2024

Har noen utfordringer med mye aking i Lysløypa i bakkene og dette er ikke ønskelig. Fra våre eldre skigåere er veldig betuttet når det er mye aking av unge ungdommer i de bratte bakkene i lysløypa, det blir vanskelig med å holde kontrollen ned bakkene når det er glatt og uten spor til å styre i. Det hadde vært ønskelig at denne aktiviteten kunne bli konsentrert til akebakken på stadion.

Har i kveld kjørt opp nye spor i Lysløypa og rundt jordene på Lundemoen, så for vi håpe på at vi kan ta en tur rundt Olashei til inngangen til helga. Kan også nå røpe at det blir barneskirenn til neste Onsdag den 24. Januar, følg med på hjemmesiden og i lokalpressen..
Løypemelding søndag 14. januar

Postet av Lillesand IL den 14. Jan 2024

Har i dag Lørdag kommet rundt den nordligste sløyfen rundt Olashei, Deler av trassen med gode spor og noe ikke så gode. Det vil komme opp noen piler for gangretninger neste gang jeg er rundt. Det blir neppe kjørt så veldig mye før til helgen igjen vil jeg tro… Notto
Løypemelding fredag ettermiddag 12 januar

Postet av Lillesand IL den 12. Jan 2024

Notto har kjørt løyper helt opp til Olashei i dag. Flotte skiløyper i et fantastisk snølandskap.

Alle skimeldinger finner du her på skisidene

Status på løyper 12. januar

Postet av Lillesand IL den 12. Jan 2024

Notto vil i løpet av helga prøve å komme opp til Olashei, frisker opp løypene i Holta og på Lundemoen til søndag. Det er lagt ut et løypekart på skisidene som viser Omars løype og sløyfene i Holta og på Lundemoen jordene. Ellers er forholdene helt topp så det er bare å spenne på seg skia å komme seg ut i et fantastisk vinterlandskap. 
Oppdatert Ski og Løyperapport 6. januar

Postet av Lillesand IL den 7. Jan 2024

Har i dag Lørdag kommet rundt Omars løype etter mye om og men, mye snø og etter hvert også rimelig kaldt. Har også frisket opp sporene i Lysløypa og på jordene. Hva som skjer i morgen er ikke godt å vite i kveld…

 Notto
Ut på ski i Lillesand

Postet av Lillesand IL den 4. Jan 2024


Har i dag kjørt i Lysløypa og en del runder rundt jordene på Lundemoen. Det er nå ikke bare områder og grus i sporene, og det er målt over 1,0m på friidrettsbanen, med en ekte tommestokk av kvalifisert oppmåler. Det klassiske sporet er bra, men skøytesporet er ikke av veldig høy kvalitet. Vi for se om vi for tid til å komme rundt til Olashei i løpet av helga, følg med på hjemmesiden fremover. Skihilsen Notto.
Nå er det ski som gjelder i Holta

Postet av Lillesand IL den 1. Jan 2024

Nyåret startet med en mengde med snø, som det er lenge siden vi har sett. Har i dag kjørt et par runder i Lysløypa og pakket snøen sammen, det har nok alt blåst igjen. Verre er det med ledningen mellom stolpene som er revet av to plasser med det som følger at det ikke blir lys i løypa før til våren igjen. 

 

Jeg melder inn saken til kommunen i morgen.

 

Snøhilsen Notto.