Norway Cup over for Lillesand J-15

Postet av Lillesand IL den 3. Aug 2023

Lillesand J15 begynte cupen med et 6-0 tap mot et veldig bra Bryne lag. Lillesand fikk en spiller utvist, noe som ikke gjorde det enklere. Utvisningen var riktig dømt, men Lillesandspilleren hadde ikke andre valg for å stoppe en klar målsjanse.

I neste kamp mot Træff, gikk LIL-jentene ut i 100. Og fikk full pott. Kanskje årsbeste kamp, ga 2-0 seier og topp humør på banene og blant en stor heiagjeng. Det var Ida Gunnufsen som scoret begge målene, det første på straffe og det siste med en flott heading.

Siste kamp i puljespillet var mot Austrheim IL. Jentene fortsatte å storspille. Kampen begynte jevnt, men Lillesand fikk overtaket etterhvert. Kampen endte 4-0 etter ekte hattrick av Vitoria Dahl og et kanonskudd fra 25 meter av Amalie Mollestad.

Gleden var stor over å være videre i A-sluttspillet.

Lillesand møtte Førde i 32-dels finalen. Kampen begynte jevn og begge lag hadde sin sjanser. Førde leder 1-0 til pause. Lillesand legger om til en enda mer offensiv spillestil i 2. omgang. LIL skaper store sjanser. Størst er en flott heading av Jessica Dinh som går like utenfor, dessverre straffet LIL sin offensive satsning seg og Førde kontrer inn både 2-0 og 3-0. Det Lillesand skal ta med seg er at de har ballen mest og spiller seg til store sjanser, de ga aldri opp.

Det var et tøft tap for Lillesandsjentene som det tok noe tid å komme over.

I dag venter oppgaven som heiagjeng for Lillesand J16 i 8-delsfinalen.

Bak f.v. Tiril Mikkelsen, Ida Gunnufsen, Astrid Iversen, Tone Davidsen, Sigrid Aslaksen, Ingrid Engemyr, Marie Olsen, Amalie Mollestad og Mathea Skopen

Foran f.v. Jasmine Marley, Emilie Hunemo, Jessica Dinh, Henny Paulsen, Hedda Haugen, Mina Hama, Viktoria Dahl og Eline Løland.