Hus komitéen informerer- Korona restriksjoner

Postet av Lillesand IL den 15. Des 2021

Det er innført restriksjoner på antall deltakere i klubbhuset. Det er kun lov med 20 personer innendørs. Dette gjelder frem til regjeringen kommer med nye anbefalingerNå kan du gå på ski i Holta

Postet av Lillesand IL den 5. Des 2021

Doble klassisk spor er kjørt opp rundt banen i Holta. Fine forhold. Så får vi se videre utover i uka hva som kommer dalende ned fra himmelenJulegavetips

Postet av Lillesand IL den 29. Nov 2021
Valgkomiteen etterlysning!

Postet av Lillesand IL den 26. Nov 2021

Kjenner du noen eller har du selv lyst til å gjøre en jobb for LIL? Valgkomiteen ønsker kandidatforslag til LIL-styretForslag sendes til valgkomiteen v/June Fylkesnes (jfylkesnes@hotmail.com) innen 5/12 
Crawl kurs for voksne

Postet av Lillesand IL den 8. Nov 2021

Lillesand Idrettslag Svømmegruppe har nå åpnet for påmelding til voksen crawl kurs på tryggivann.no. Dette er et kurs for deg som kan litt crawl, men som har lyst å lære mer teknikk!

Klikk på bildet under for å komme

direkte til påmeldingsiden:
Informasjonsmøte - håndball for 1. klassingene (jenter/gutter 6 år)

Postet av Lillesand IL den 3. Nov 2021

Håndballgruppa i LIL inviterer foreldre som har 1. klassinger som vil begynne på håndball, til et informasjonsmøte i Møglestuhallen tirsdag 9. november kl. 1900.

I møtet vil dere få en kort orientering om håndballgruppa, håndballstyret og om treningsaktiviteten vår. Se også informasjon om gruppa på lillesandil.no.

Aktiviteten i håndballgruppa er i all hovedsak foreldrestyrt. For å få kastet i gang et nytt J/G-6-lag er vi derfor avhengige av at foreldre kan stille opp som trenere og i lagsapparatet. Håndballstyret og sportslig utvalg hjelper til med alt annet. Treningstidene for 6-åringene vil være mandager 17-18. 

Vel møtt til informasjonsmøte i Møglestuhallen tirsdag 9. november kl. 1900. 

Hilsen styret i håndballgruppaResultater Olasheiløpet

Postet av Lillesand IL den 11. Sep 2021

Sjekk linken under for  å se resultater 

https://www.webscorer.com/race?raceid=253241Betal for deg og dine!

Postet av Lillesand IL den 10. Sep 2021

En litt tøff overskrift, men vi har altfor mange medlemmer i Lillesand Idrettslaget som er gratispassasjerer.

Lillesand IL er i det store og det hele dugnadsbasert. Vi bruker kanskje 5% av kontingenter/treningsavgifter/sponsorpenger på administrasjon, regnskap og slik ting. Resten av våre inntekter går til å skape et solid og godt aktivitetstilbud til barn og unger her i byen. 

Vi har mange solide støttespillere i næringslivet, hvor Lillesands Sparebank troner øverst med sin millionstøtte. Dette gjør at vi er en klubb med ekte og god sosial profil. Det koster ikke skjorta å være medlem, tvert imot. Vi er en av klubbene i Norge med de laveste kontingenter og treningsavgifter. Det er vi stolte over, men til tross for dette er det altså altfor mange som ikke betaler for seg. 

For idrettsåret 2020 var det ca. 60% av medlemmene som betalte kontingenten. I den statistikken har vi ikke tatt med alle som har gitt tilbakemelding på at de ikke er medlem lengre. Så tallet er reelt!

Uten din betaling får vi heller ikke støtte fra Norges Idrettsforbund, den støtten er knyttet opp mot antall betalende medlemmer. Det betyr at ubetalte kontingenter for 2020 påfører idrettslaget minst 0,5 millioner i tapte inntekter. Dette er penger som ville ha gått direkte til å gi et enda bedre sportslige tilbud eller enda bedre sosial profil.

Min Idrett

Alle kan styre sitt og sine barns medlemskap via www.minidrett.no. Her kan du melde deg inn og/eller melde deg ut av ulike idrettslag og/eller grupper. Bruker du MinIdrett kan du være sikker på at alle medlemskap er riktige og oppdaterte. Det er her du også finner fakturaene for kontingenter og treningsavgifter. Bruk litt tid på å sette deg inn i hvordan MinIdrett fungerer. Det finnes gode veiledere på NIF sine sider. Det er bare å spørre Google eller andre tilgjengelige ressurser. 

Hvorfor flere fakturaer?

For å skape en mest mulig sosial profil har vi skilt kontingent og treningsavgift. Kontingent må alle betale for å være medlem. Treningsavgift betaler du i forhold til hvor mange grupper du eller dine er medlem av. Dette er takstene for 2021:

- Kontingenten er kr. 400 pr. medlem 

- Treningsavgift pr. idrettsgren er kr. 200 pr. medlem for 12 år og yngre 

- Treningsavgift pr. idrettsgren er kr. 500 pr. medlem for 13 og eldre

Vi kan ikke sende ut en samlefaktura, og vi henstiller medlemmene om ikke å slå sammen de ulike fakturaene når de blir betalt. Det medfører i så fall at noen må sitte opp seine kveldstimer for å finne ut av hvem og hva som er betalt.

Kontingent 2021 

Vi sender i disse dager ut fakturaer for medlemskontingent for 2021. Har du mottatt faktura ved en feiltagelse sender du en hyggelig epost til kontingent@lillesandil.no, de som besvarer og eventuelt fikser feilen gjøre dette på sin fritid. 

Tilbake til betaling av kontingent, vi håper dere alle som har fått en riktig kontingentfaktura betaler den på tiden og med glede. Så slipper vi å bruke ekstra ressurser og tid på purringer og den slags, men heller konsentrerer oss om å gi best mulig tilbud til barn og unge.

Hvis du ikke kan betale, så finnes det flere ordninger for støtte. Ta kontakt, vi hjelper deg.

På forhånd takk!

Med sportslig hilsen,

Tor Berthelsen

Leder
Kjære LIL foreldre!

Postet av Lillesand IL den 8. Sep 2021

Vi trenger frivillige til Olasheiløpet til lørdag. 

Nedre aldersgrense 15 år

Gode penger å tjene til klubbkassa

Kontakt Siv Emanuelsen snarest
Olasheiløpet - egenregistrering

Postet av Lillesand IL den 7. Sep 2021

Vi har besluttet å åpne opp for egenregistrering av tiden i tillegg til fellesstart. På den måten gir vi flest mulig muligheten til å delta, noe som jo er hele poenget med løpet.

Du må melde deg på som vanlig, og når du har gjennomført mailer du tiden din til henning.fagge@gmail.com

Løypemerking påbegynnes onsdag, og vil være ferdig ila torsdagen.

Dersom du er kjent kan du gjennomføre allerede nå.

Premiering av 1. 2. og 3. plass betinger fellesstart med elektronisk tidtaking av arrangør.Olasheiløpet til lørdag - Viktig informasjon!

Postet av Lillesand IL den 6. Sep 2021Minner om påmeldingsfrist kl 0900 til lørdag

Link: https://www.webscorer.com/register?raceid=250105  

Startnummer kan kun hentes fra kl 1000 -1200 på lørdag, ikke før!

Løpstart i Holta er kl 1200!

Barneløpet

Ingen påmelding, bare å møte opp litt før kl 12. Starten går så snart vi har sendt avgårde hovedfeltet, ca kl 1215

Fasiliteter i Holta

Vi har dessverre ikke mulighet å tilby garderober i år, kun toaletter, grunnet korona. Håper på forståelse for dette. 

Egenregistrering

Vi har besluttet å åpne opp for egenregistrering av tiden i tillegg til fellesstart. På den måten gir vi flest mulig muligheten til å delta, noe som jo er hele poenget med løpet.

Du må melde deg på som vanlig, og når du har gjennomført mailer du tiden din til henning.fagge@gmail.com

Løypemerking påbegynnes onsdag, og vil være ferdig ila torsdagen.

Dersom du er kjent kan du gjennomføre allerede nå.

Premiering av 1. 2. og 3. plass betinger fellesstart med elektronisk tidtaking av arrangør.

Smittevern/sporing korona

De som ikke er påmeldt Olasheiløpet må registrere seg ved oppmøte i Holta. Det vil plasseres ut plakater på sentrale steder med QR kode som skannes og hvor man foretar registreringen


Været
Medlemskap i Lillesand Idrettslag

Postet av Lillesand IL den 2. Sep 2021

Styret i LIL ønsker at alle medlemmer sjekker sitt medlemskap i idrettslaget, at alle opplysninger er korrekte samt at det er registrert riktig idrettsgren. Under er link til ditt medlemskap i MinIdrett.

https://medlemskap.nif.no/23723

Når man er logget inn er 2 faner vesentlig, Min Profil og Medlemskap. Disse må man sjekke at opplysninger stemmer. Ved spørsmål, rettes disse til respektive trener for din idrettsgren så kan de ta det videre
Husk påmelding til Olasheiløpet

Postet av Lillesand IL den 2. Sep 2021

Husk å melde deg på Olasheiløpet her:

https://www.webscorer.com/register?raceid=250105 

Alle som skal delta må registrere seg ved å trykke på linken over.

Påmelding må skje innen kl 0900 samme dag som løpet går!

Henting av startnummer er fra kl 1000 samme dag

Barneløpet

Ingen påmelding, bare å møte opp litt før kl 12. Starten går så snart vi har sendt avgårde hovedfeltet, altså litt etter kl 12
Håndballsesongen 2021-2022 kastes i gang

Postet av Lillesand IL den 27. Aug 2021

Da er håndballsesongen 2021-2022 i gang. Nettsidene er nå oppdatert med kontaktinformasjon til trenere og de nye treningstider for sesongen

Treningssted er som vanlig Møglestuhallen og treningene følger skoleruta. Kamper starter opp i løpet av september og oktober. Oppdatert kampaktivitet finnes på https://www.handball.no/regioner/region-sorvest/.

Oppstart for 1. klassingene (J/G 6) planlegges å starte etter høstferien. Det vil først bli kalt inn til et foreldremøte.  Vi kommer tilbake med nærmere informasjon når det nærmer seg. 


Vel møtt til håndballsesongen 2021-2022.


Mvh,

Håndballstyret
Olasheiløpet

Postet av Lillesand IL den 23. Aug 2021Covid 19 og utleieregler for Klubbhuset i Holta

Postet av Lillesand IL den 19. Aug 2021

Vi har åpnet opp for møter og arrangement i klubbhuset. Men kun dåp, bryllup og konfirmasjoner

 Regler: 

 1. etasje: Bør ikke overstige 50 personer

2. etasje: Bør ikke overstige 50 personer

Pokalrommet: Bør ikke overstige 50 personer 

 Husk 1 meters regel og bruk av håndsprit!

Krav til arrangør 

  • Det er et vilkår at det er en ansvarlig arrangør. Arrangøren har ansvar for at arrangementet oppfyller kravene i covid-19-forskriften, inkludert at kravet om avstand og antall personer følges, og skal iverksette tiltak som gjør det mulig å ivareta hygiene og at syke ikke deltar på arrangementet. Vi oppfordrer til minimal skjenking slik at regler følges.
  • Arrangøren skal ha oversikt over hvem som er til stede, for å kunne bistå kommunen ved en eventuell senere smitteoppsporing. Dersom det for å finne tilbake til deltakerne, er nødvendig å nedtegne en egen oversikt over de tilstedeværende med kontaktopplysninger, skal oversikten oppbevares på en forsvarlig måte og slettes etter 14 dager. Arrangøren skal informere de som er til stede om at det nedtegnes en egen oversikt. 
  • De som er til stede, skal informeres om hvem som er arrangør og hvem som kan kontaktes ved spørsmål om smittevern. Arrangøren bør følge relevante standarder om smittevern. 
  • Arrangøren skal iverksette tiltak for å ivareta krav til avstand mellom deltakere som ikke er i samme husstand, på arrangementer der publikum sitter på faste, tilviste plasser. Om det er nødvendig skal det benyttes vakthold for å sikre dette. 


Macron Klubbkveld- Påminnelse

Postet av Lillesand IL den 17. Aug 2021

Hei

Minner om klubbkvelden i kveld, fortsatt ikke for sent. Åpent frem til kl 21!Klubbkveld Lillesand IL - 17. august kl. 17-21 MacronStore Sørlandssenteret

Postet av Lillesand IL den 12. Aug 2021

Nå nærmer sesongstarten seg, endelig!
I den forbindelse er det mange medlemmer som ønsker seg klubbtøy og vi kjører på med en klubbkveld for Lillesand til tirsdag fra 17-21 på MacronStore Sørlandssenteret.
Det blir 35% rabatt til Lillesand IL sine medlemmer denne dagen og stort utvalg på outlet produkter med sterkt rabatterte priser!Påmelding Olasheiløpet

Postet av Lillesand IL den 10. Aug 2021

For påmelding til Olasheiløpet 2021 klikk på linken under:

https://www.webscorer.com/register?raceid=250105

Påmeldingsfrist er kl 0900 samme dag som løpet går! 

Startnummer kan hentes fra kl 1000 på løpsdagenOlasheiløpet 2021

Postet av Lillesand IL den 10. Aug 2021

Vi planlegger å arrangere det 10. ordinære Olasheiløp den 11. september 2021.

Det vil bli 3 løypelengder også i år:

3,5 km, tiltenkt den yngre garde.

9,5 km, for de som synes den lengste blir for drøy.

15,8 km, for de som like å slite litt ekstra (og kanskje ambisjon om Svalandsgubben…)

Løypebeskrivelser

Påmelding skjer her: Påmelding, og det vil bli en flott jubileums t-skjorte til de som er raskest til å melde seg på
Det blir Olasheiløp i september!

Postet av Lillesand IL den 7. Jun 2021

Årets Olasheiløp 2021 blir arrangert lørdag 11 september. Vi satser på at alt er klart for

et mer eller mindre normalt løpsarrangement da. Det passer fint ettersom det jo er ti-

års jubileum i år.

Olasheiløpet ble startet opp i 2011. Dermed er det ti-års jubileum i år. Fjorårets løp var en

nødløsning med såkalt "virtuelt løp", men til september tror vi at det meste skal være på plass

for at vi kan arrangere et godt gammeldags løp igjen. Og forhåpentligvis får vi markert at det

er ti-års jubileum også.

Hold deg aktiv gjennom sommeren og sett av datoen 11 september så har du et mål å løpe opp

mot. Vi kommer med mer info etterhvert.

Hilsen løpekomiteenMacron:Forlengelse av vårkampanje

Postet av Lillesand IL den 20. Mai 2021

Vi forlenger vårkampanjen ut mai og rabatterer en av våre mest solgte bukser til 50% rabatt i samme periodeSkifjell- løpet 2021 resultater

Postet av Lillesand IL den 16. Mai 2021

Her finner du resultater fra årets løp:


Resultater Skifjell- Løpet 2021 Alle
Skifjell-løpet fra 12 til 16 mai!

Postet av Lillesand IL den 9. Mai 2021

Velkommen til Skifjell-løpet 12-16 mai
Ta tiden selv og send inn til Olashei-løpets facebook side eller på melding i Vipps innen klokken 19:00 16 mai. Løypa vil være merket med rød/hvite merkebånd i perioden 12-16 mai.
Løypa følger klokka over Skifjell og målgang i Holta. 6 km.

Resultater vil bli publisert her søndag kveld: https://www.lillesandil.no/p/60901/skifjell-lopet-resultater


CORONA!

Vi oppfordrer alle til å overholde gjeldende smittevernregler, at du er frisk og holder 1 meters regelen. Viser ellers til NIF's retningslinjer: https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/artikler/nifs-anbefaling-til-utovelse-av-idrettsaktivitet2/


Last ned løypekart (GPX fil) her:

Skifjell_løypefil.gpx

For mer info om Skifjell-løpet se her:

https://www.lillesandil.no/p/54696/skifjellopet

Tid registreres og Kr 50,- betales på Vipps etter løp:
Treningstider utendørs 2022/2023 sesongen

Postet av Lillesand IL den 3. Mai 2021

Treningen på stadion starter igjen torsdag 18/8-22.

Gutter og jenter født 2011-2016 kl. 17-18 - trenere Carl Jon Hansen og Torbjørn Torland
Gutter og jenter født 2010 og eldre kl. 18-19 - trener Jan-Erik BjorvatnKlubbuke for Lillesand IL i uke 18

Postet av Lillesand IL den 28. Apr 2021

Vi har satt opp klubbuke for Lillesand IL i uke 18 i butikken på Sørlandssenteret. For å forhindre smitte har vi valgt å dra dette ut over en hel uke slik at vi ikke samler for mange folk på samme plass samtidig og folk kan komme når det passer innenfor åpningstidene.
Vårkampanje hos Macron

Postet av Lillesand IL den 16. Apr 2021

Macron er leverandør av treningstøy og klubbutstyr til Lillesand IL.

Macron har kampanje med  35% rabatt på alle Macron produkter i Lillesand nettbutikk og på MacronStore Sørlandssenteret.
Link til nettbutikk: https://lillesandil.macronstore.no

 

LIL medlemmer får høyere rabatt på klubbpakkene.

Attraktive kampanjeprodukter med 55-60% rabatt.

Outlet varer i butikkene, med ekstra gode priser.

 

Kampanjen varer til 15.mai.Vårkampanje Macron

Postet av Lillesand IL den 15. Apr 2021

Hei,

 

Håper dere er klare for kampanje! 

Vedlagt ligger kampanjeark

Bare kontakt meg dersom dere har spørsmål. Ha en fin dag videre!

MacronFamilie.pdfDokumenter til årsmøte 2021

Postet av Lillesand IL den 18. Mar 2021

i linken under finner du alle dokumenter til Årsmøte

https://www.lillesandil.no/storage/files?uid=1101602001&pfi=56031
PÅMELDING TIL ÅRSMØTE FOR LILLESAND IDRETTSLAG, 25.03.2021, KL. 19.00

Postet av Lillesand IL den 18. Mar 2021

Vi har delt opp årsmøtet i to deler i år, grunnet koronasituasjonen. Det første møtet, 25.03.2021, avholdes digitalt og tar alle standardsaker som må på plass. De sakene vi tror vil skape god debatt blir lagt til årsmøtet del 2 i juni. Vi håper og tror at det siste møtet blir med fysisk deltagelse.

Hvem kan stille på årsmøtet? Alle som er betalende medlemmer av Lillesand IL. Stemmeretten er forbeholdt de som i tillegg er over 15 år. For å ha kontroll på gjennomføringen av møtet og avstemminger, avgrenses deltakelsen til de som er stemmeberettigede.

Hvordan skjer dette? Det blir digitalt møte via Teams. Du får tilsendt lenke til møtet på den e-posten som ble registrert ved påmeldingen. Frist for påmelding er 25/3, kl. 12.00. Da kontrollerer vi at de påmeldte har oppfylt forpliktelsene sine. Senest 2 timer før møtet sender vi ut lenke til møtet til alle stemmeberettigede.

Lenke til påmelding: https://forms.office.com/r/kg7TZvydiiÅrsmøtet 2021

Postet av Lillesand IL den 12. Mar 2021

Neste uke åpner vi for påmelding til digitalt årsmøte i Lillesand IL.  

 

Vi har delt opp årsmøtet i to deler i år, grunnet koronasituasjonen. Det første møte avholdes digitalt og tar alle standard saker som må på plass. De sakene vi tror vil skape god debatt blir lagt til årsmøtet del 2 i juni. Vi håper og tror at det siste møtet blir med fysisk deltagelse.  

Hvem kan stille på årsmøtet? Alle som er betalende medlemmer av Lillesand IL. Stemmeretten er forbehold de som i tillegg er over 15 år.  

 

Dersom du ønsker å delta på årsmøtet sjekker du innom her på www.lillesandil.no på onsdag 17. mars 2021, slik at du kan melde deg på. 

 

Du finner en link til utkast til saksliste her under, den vil være endelig seneste innen torsdag 18. mars 2021. 

 

Vel møtt! 

 

Tor Berthelsen 

Styreleder Lillesand IL Årsmøte i Lillesand IL

Postet av Lillesand IL den 25. Feb 2021Føremelding

Postet av Lillesand IL den 17. Feb 2021

17. februar kl 0800

Det vil bli kjørt opp løyper på jordene på Lundemoen og lysløypa i formiddag når det meste av snøværet har gitt seg, og det kan godt være blant de siste mulighetene vi for i år.Føremelding Holta

Postet av Lillesand IL den 9. Feb 2021

9. februar

Etter et bedre snøfall i natt og dag er det nå fine forhold i Lysløypa og på jordene på Lundemoen 

NottoFøremelding Holta

Postet av Lillesand IL den 8. Feb 2021

Har sent i kveld kjørt nok en runde til i Lysløypa og på jordene på Lundemoen. I lysløypa er det som før med en del småstein, og på Lundemoen er det bedre, men det kommer vel til å blåse igjen i løpet av natten, men det er meldt noe mer snø til i løpet av morgendagen, så vi for håpe på det beste fremover 

NottoFøremelding Holta

Postet av Lillesand IL den 7. Feb 2021

Har i går kveld kjørt en runde i lysløypa og en runde på Lundemoen med løypemaskinen. Men snøen som kom er veldig lett og det er derfor mye gjennomslag av grus i lysløypa og noe gress og jord på jordet på Lundemoen, så jeg vil si at det er veldig lite egnet til å gå på ski.  Vi får håpe på mer snø og veldig tung..Covid 19 situasjonen i LIL, nye retningslinjer fra 20. januar

Postet av Lillesand IL den 18. Jan 2021

Nye retningslinjer gjeldende fra 20. januar kan barn og ungdom trene som normalt ute og inne, også i kontaktidretter. Kamper, cuper og stevner kan fortsatt ikke gjennomføres. Covid 19 situasjonen i LIL

Postet av Lillesand IL den 4. Jan 2021

I tråd med anbefalinger fra Norges Idrettsforbund stanser Lillesand IL all innendørsidrett til etter 18. januar. I tillegg anbefaler vi kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke skal gjennomføres i denne perioden. 

Det er innafor å spille frisbeegolf, samt å trene fotballøvelser (ikke kamp), gjennomføre løpetrening/kondis-trening, eller annen form for fysisktrening utendørs, så lenge man overholder en  meters reglene. 

Vi tør oppfordre til at dere som driver med innendørsaktiviteter legger opp til utendørstrening (fysisk/kondis/annet) enten som lag eller som egentrening. Samt at fotballen legger opp til alternative treninger iht til retningslinjer.Møter og utleie i Holta idrettshus

Postet av Lillesand IL den 3. Jan 2021

Vi gjør oppmerksom på at all utleie og arrangementer i Holta er stengt. Interne møter kan gjennomføres med inntil 10 personer. Dette varer frem til ny informasjon foreligger